Kuopion oheisharjoittelukeskus

Kuopion Oheisharjoittelukeskus on Kimmo TimosenTeemu HartikaisenTuomas Kiiskisen ja Jarmo Malisen perustama yritys. Yrityksen liikeideana on tarjota laadukas ja monipuolinen harjoittelutila välineineen, eri lajien ja kuntoilijoiden käyttöön. Tilan voi varata ohjauksen kanssa tai pelkkänä tilana. Pinta-alaa on käytössä 1400 m2. Tilamme on jaettu kuntosaliin, permantoalueeseen (kuntoalue), kamppailualueeseen, isoon ja pieneen tanssialueeseen sekä tatamiin.

Harjoittelutilaa pystyy hyödyntämään kaikki urheilulajit, yksilöurheilusta joukkueurheiluun ja kuntourheilijasta huippu-urheilijaan. Välineistö on monipuolinen: vapaat painot, tatamit askellustikkaat, patjat, nyrkkeilykehä, säkit, laukomispisteet jääkiekkomaaleineen, kuntopyörät, kuntopallot, kuminauhat, hyppynarut yms. Välineitä hankimme tarvittaessa aina lisää eri lajien harjoitusvaatimusten mukaan.

Kuukausi kortilla saat tällä hetkellä 6 ohjattua treeniä viikossa. Sircuit, kuntonyrkkeily,liikkuvuus, pilates ja Hit. Treenit on laadukkaita ja kunto kasvaa kohisten. Kortti maksaa 48€ kuussa ja samalla kortilla saa liikkua koko perhe.

Tiloissamme tulee harjoittelemaan monen lajin huippu-urheilijoita. Kesällä meillä saatatkin törmätä moneen kiekkoammattilaiseen.

Kimmo Timonen
Teemu Hartikainen
Tuomas Kiiskinen
Jarmo Malinen

Kuukausikortti 48 € / kk ja henkilökohtainen salikortti 24€. Salikorttiin ei sisälly ohjattuja treenejä.

Kuntourheilijoille tarkoitetulla kuukausikortilla pääset ohjatuille tunneille sekä harjoittelemaan alueille, jotka ovat vapaana.

Kuukausikortti ei ole sitova! Voit ottaa kortin vaikka kuukauden kerrallaan, kortissa ei ole irtisanomisaikaa.