Tiedote

                                                                                                27.02.2023

                                                                        Kuopion Oheisharjoittelukeskus Oy

Harrastustoimintaa järjestävien yksityisten tilojen energiakustannukset ovat nousseet merkittävästi viimeisinä vuosina. Kustannusten nousu on väistämätöntä siirtää käyttömaksuihin. Ilman tätä toimintamme nykyisessä muodossaan on vaarana loppua.

Käyttömaksujen korotuksen oli tarkoitus astua voimaan 01 / 2023, mutta pitkän sairauslomani vuoksi tämä jäi tekemättä. Takautuvasti, emme korota käyttömaksuja. Korotamme käyttömaksuja 20%, käyttömaksujen korotus tulee voimaan 04/2023 lähtien.

Toivomme teiltä ymmärrystä; emme ole saaneet vielä yhtään tilikautta positiiviseksi.

Tehdään yhdessä hyvinvoinnin hyväksi hyvää!

Yhteistyöterveisin

Jarmo Malinen

Kuopion Oheisharjoittelukeskus Oy

Similar Posts